Étkezés 2020/2021. tanév

Tájékoztató az étkeztetés változásáról 2020. június 2-tól és az étkezés igénybevételéről a 2020/2021. tanévben.

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket a közétkeztetéssel kapcsolatban hogy, 2020. június 02. – 2020. június 15. időszakban is biztosított az étkezés minden tanuló számára, azok részére is, az intézményekben tartózkodnak, illetve azok számára is, akik elvitelre igénylik. Június 02-től megszűnnek az osztópontok, tehát minden tanuló abban az intézményben veheti igénybe az étkezést, ahová egyébként jár. Június 16-tól csak az intézményben tartózkodó tanulók vehetik igénybe az étkezést, elvitelre nincs lehetőség.

 

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy az intézményi gyermekétkeztetéssel kapcsolatos feladatokat a 2020/2021-es tanévben Nagykanizsai Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala látja el, az ügyintézés Nagykanizsa Fő út 8. szám (Bazár-udvar) alatti irodában történik.

Tekintettel a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre, valamint az oktatási intézményeknél fennálló iskolalátogatási tilalomra, a hiánytalanul kitöltött étkezés igénylés nyomtatványokat és a kedvezményes étkezés igénybevételéhez szükséges nyilatkozatot és igazolásokat kérjük e tájékoztató végén megadott címre/e-mail címre elküldeni 2020. június 15-ig.

 

A nyomtatványok letölthetőek a www.nagykanizsa.hu honlapról A város élete / Közétkeztetés menüpontból. (A nyomtatványok elérhetőek kitölthető űrlapként, valamint Word-dokumentumként is.)

Étkezési típus igénylés (Általános Iskola)
Nyilatkozat kezdezményes gyermekétkeztetés igénybevételéhez (Iskola)
Tájékoztató intézményi étkeztetésről (2020-2021-es tanév)
Igazolás nevelésbe vételről

 

Amennyiben elektronikus ügyintézésre nincs lehetőségük, a nyomtatványok személyesen átvehetők a Nagykanizsa, Fő út 8. (Bazár-udvar) alatti irodánkban.

 

Az étkeztetéssel kapcsolatos ügyekben az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésükre:

Személyesen: a Fő út 8. szám alatti irodájában

Központi e-mail: etkeztetes@nagykanizsa.hu

Telefonon: Tóthné Gál Anita 06/30/4619108

Pályázatok

Örökös ökoiskola
Tehetségpont
Okosan a pénzzel!